Jeg er født i 1968 Dvs jeg er 52
Har boet i Skive siden 1988 hvor jeg startede på den nye EDB skole
Gift  med Anita siden 1998 hvor vi blev viet på Spøttrup Borg
 
2 børn
Monica og Marc
Hun er 20 & Marc 18

Jeg erkender behovet og ansvarligheden der ligger i at bekæmpe Global Opvarmning, og hvis vi fejler i dette er det en enorm fare for at de sociale problemer og flygtningestrømme vil sætte dagsordenen indenfor kort tid.

Mit kreative iværksættersind vender udfordring til en endnu større mulighed for den Danske kreativitet, hvor vi kan skabe en række Vindmølle lignende eventyr der kan bære og udvikle det danske velfærdssamfund langt ind i fremtiden. Jeg er grøn ingeniør og har arbejdet en overvejende del af mit liv i udlandet, og har derved på egen krop oplevet den store respekt der er for Danske kompetencer, seriøsitet og pålidelighed.

Politisk – arbejder jeg målrettet for udvikling af stærke grønne teknologier, hvor det Grønne bæres af en sund økonomiske tilgang.

Personligt – drives jeg at succesen i at levere teknologiske løsninger, der har kort tilbagebetalingstider, og derved skaber grundlag for de næste gode tiltag.

Målet for Skive – vores spirende succes med Greenlab og positionen ved Energibyen Skive er platformen for skabelsen af et International kraftcenter for Grønne løsninger.

Mogens Birkelund – vækst gennem sunde Grønne tiltag.